Utbildningschef

Mia
Törnblom

Jag har alltid haft ett stark självförtroende, men 1996 insåg jag att det fanns någonting som hette självkänsla och att det var det jag saknade. Jag har alltid vetat att jag kan bli vad jag vill. Jag startade mitt första företag som 18-åring, har bott i olika länder och vågat göra en massa saker, men mina val var inte mina egna.Arets-Talare-2012-Mia-Tornblom

Jag valde att prestera för att visa för min omgivning att jag kunde, istället för att göra det jag ville. Jag insåg att jag med en stark självkänsla skulle kunna nå dit jag själv ville och – framförallt – må bra på vägen dit.

Jag fortbildade mig inom mental träning och coachning, med fokus på att utveckla en metod för personlig utveckling som stärker självkänslan.1998 höll jag min första föreläsning om vikten av att ha en god självkänsla. Sedan dess har jag utvecklat min egen metod, MT-metoden, skrivit flera böcker och hållit hundratals kurser och föreläsningar i ämnet personlig utveckling. Jag har en passion för personlig utveckling.

Mitt mål är att ge mod och inspiration och samtidigt visa att all förändring är möjlig. MT-metoden visar på ett enkelt sätt hur våra tankemönster och omedvetna reaktioner påverkar det vi gör och det vi uppnår – och framförallt hur vi kan förändra det. Det började med mig. I dag utgörs MT-gruppen av ett flertal ledarskapscoacher som vägleder individer, grupper och organisationer med MT-metoden som grund. Att stärka självkänslan med hjälp av MT-metoden fungerar för alla, oavsett ålder, kön eller yrke.

För femton år sedan höll jag min första föreläsning om vikten av att ha en god självkänsla. Att föreläsa är bland det roligaste jag vet. För mig är det självklart att personlig utveckling ska vara kul. Därför är mina föreläsningar ofta fyllda av skratt och många igenkännande aha-upplevelser. Självklart skräddarsyr jag föreläsningen efter önskemål och behov.

Mitt mål är att ge mod och inspiration och samtidigt visa att all förändring är möjlig. Det går på ett enkelt sätt att träna upp självkänsla, självkänsla är precis som fysisk kondition en färskvara. Jag visar på ett enkelt sätt hur våra tankemönster och omedvetna reaktioner påverkar hur vi mår, det vi gör och det vi uppnår – och vad vi kan göra för att förändra det.

Mia Törnbloms 6 tips för att skapa effektiva team

Vi har alla erfarenhet av att samarbeta med andra människor. Här får du några snabba tips som kan göra skillnad.

Individ- och ledarutveckling

Våra populära coaching och ledarutvecklingsprogram bygger upp ditt personliga ledarskap och stärker både självkänsla och självförtroende. Du blir tryggare och skapar en bättre balans mellan arbete och fritid. Vilket gör att du kan prestera mer och samtidigt må bättre.